راه های پیشگیری از سرطان سینه
راه های متعددی برای پیشگیری از دچار شدن بانوان به بیماری سرطان سینه وجود دارد.
سرطان سینه می تواند در مراحل اولیه بیماری از طریق خون و غدد لنفاوی منتقل شود ولی احتمال زنده ماندن سلول های سرطانی در بافت غیرمتورم همیشگی نیست.
پزشکان معتقدند پیشگیری و درمان سرطان سینه امکان پذیر است. مؤسسات تحقیقاتی پزشکی گام های زیر را برای پیشگیری از ابتلا به این نوع سرطان توصیه می کنند.
محافظت بر روش زندگی سالم از طریق داشتن وزن متعادل، کم کردن روغن و افزایش سبزیجات و میوه در رژیم غذایی روزانه.
انجام تمرینات ورزشی به صورت منظم.
چکاپ به هنگام استفاده از داروهای هورمونی.
استفاده نکردن از داروهای ضدبارداری هورمونی به مدت بیش از 4 سال.
شیر دادن به نوزاد حداقل به مدت 6 ماه.
ترک دخانیات
انجام آزمایش های دوره ای بعد از سن 40 سالگی. چنانچه یکی از اعضای خانواده ای سابقه ابتلا به سرطان سینه دارد، توصیه می شود اعضای آن خانواده آزمایشهای دوره ای سالانه را از سن کمتری آغاز کنند.
سرطان سینه، رشد مهار نشده سلول های غیرطبیعی است که در نواحی مختلف سینه ایجاد می شود. این اتفاق ممکن است در بافت های مختلف مانند مجاری ای که شیر را انتقال می دهند، در بافت تولیدکننده شیر و در بافت غیرغددی رخ دهد. البته به نظر نگارنده یک سری جراحی های زیبایی مثل بزرگ کردن سینه تاثیری در سرطان سینه نخواهند داشت.
سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است و هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می شوند. تعدادی نیز جان خود را از دست می دهند. خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بیشتر می شود و در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای 50 سال ایجاد می شود.